”What goes around comes back around” – asta este filosofia după care ne conducem și pe care am construit principiile aventurii numită My Barefoot Journey. Fiecare proiect pe care îl gândim este făcut cu suportul și ajutorul localnicilor din zona în care este organizat retreat-ul în cauză și, de aceea, încercăm să oferim înapoi cât mai mult și să ne străduim ca fiecare acțiune a noastră să aibă un efect pozitiv asupra economiei locale.

 

 

Retreat-urile din Bali sunt organizate cu sprijinul spiritual si legal  al ashramului Shanti Toya- un loc care ne aduce în inima credinței și vieții balineze autentice. Noi, la randul nostru, sprijinim ashram-ul prin inițiative de voluntariat și donații.

 

dsc_0230

 

Dacă îți dorești să oferi susținere cauzelor promovate de către noi, poți contribui cu o donație, un transfer bancar sau orice altceva. Ashram-ul sprijină comunitatea locală din comuna Mengwi, iar aceasta are nevoie întotdeauna de haine/cărți pentru toate vârstele. De asemenea, ashram-ul oferă opțiunea unui program de voluntariat. Datele de contact necesare pentru a sprijini această cauză sunt următoarele:

website: http://shantiretreatsbali.org

email:    info@shantiretreatsbali.org

sau poti dona direct bani aici: https://www.indiegogo.com/projects/shanti-toya-ashram-wellness-retreat-center-community-education

 

dsc03066

 

Un alt program pe care îl sprijinim este casa de zi pentru copiii orfani de un parinte din Ubud – Taman Permata Hati day center. In cadrul retreat-urilor din Bali, de fiecare data ne facem timp sa vizitam acest orfelinat. Din partea echipei noastre donam alimente si rechezite centrului, iar participantii care isi doresc, doneaza hainute, jucarii, dulciuri copiilor.

Tu, poți dona anual suma de 150$ anual, „adoptând” astfel un copil și ajutându-l să meargă la școală și pentru a continua educația acestuia. Pentru mai multe detalii o puteți contacta direct pe Aya, aici:

 

website: http://tamanpermatahati.com

email:    info@tamanpermatahati.com

 

dsc_1081