Viata pe care o doresti este la o decizie distanta! Workshop Bucuresti

67433227_2460810580648566_2122772029676453888_n

Bucuresti! Vin acasa cu un Workshop Transformational
Am o veste minunata pentru tine – puterea de a schimba orice situatie din viata ta este in bratele tale.

Te invit alaturi de mine la Suntuncopac, pentru un Workshop in care vom face multe exercitii ce te vor ajuta sa te descoperi, sa vezi ce te tine in loc, ce te impiedica, vom impartasi propriile experiente si vom lucra impreuna pentru gasirea unor variante mai bune pentru viata noastra.

Poti sa recapeti increderea in ceea ce esti si – cel mai important – poti intelege de ce actionezi intr-un anumit fel si obtii anumite rezultate. Da! Poti sa iti schimbi viziunile si te poti debarasa de credintele care nu iti mai folosesc si iti pun piedica.

Ce am invatat in toti anii mei de studiu?

Cel mai important aspect pe care l-am integrat este – In viata totul este despre mindset. Devii stapanul gandurilor tale ca sa devii maestrul vietii tale. Nimeni din exterior nu are puterea de a face o schimbare pentru tine, doar tu trebuie sa iei o decizie si apoi actiunile tale se vor conforma. Te voi ghida cum sa faci acest lucru si sa iti iei puterea inapoi.

Doar tu poti aduce schimbare in viata ta!

Te invit sa inveti lucruri noi despre tine si mai ales sa inveti tehnici care sa te ajute sa-ti directionezi viata de acum inainte.

Imagineaza-ti – cum ar fi sa traiesti viata pe care ti-o doresti?
Imagineaza-ti – cum ar fi sa construiesti relatii frumoase cu cei din jur?
Cum ar fi sa-ti cresti business-ul sau cariera avand incredere in tine?
Pentru cine este acest Workshop?

Oricine este pregatit sa-si duca viata la alt nivel
Pentru cei ce vor sa exploreze noi posibilitati
Pentru cei ce vor sa simta diferit si sa experimenteze mai multa iubire, aliniere si prezenta.
Pentru cei care se simt blocati si vor sa descopere ce ii tine in loc
Pentru cei care stiu ca viata reprezinta mai mult decat reguli si conformitate
Pentru cei care au un vis si vor unelte necesare pentru realizarea lui
Daca stii ca o parte a vietii tale nu e atat de buna precum ar putea fi
Pentru cei care vor sa-si largeasca posibilitatile
Pentru cei care sunt pregatiti sa se puna pe primul loc
Aceste lucruri sunt la o decizie departare.

Esti pregatit sa pasesti in afara zonei de confort si sa lasi in urma gandirile limitative care te blocheaza? Esti pregatit sa traiesti viata creand posibilitati in orice directie vrei sa cresti? Vrei ca in sfarsit sa incepi sa-ti atingi obiectivele si visurile, atunci – da-ti timp si spatiu. Investeste in tine ❤

Nu te astepta la un workshop in care sa asculti teorie si apoi sa pleci acasa fara niciun rezultat. O sa am nevoie de participarea ta activa, vei face exercitii si vei avea teme pentru acasa. Schimbarea se va produce abia dupa ce vei deveni constiincios si vei aplica tot ce vei invata. Pentru aceasta, vei fi scos din zona de confort pe alocuri.

O sa ai nevoie de un jurnal pentru ca vom face multe exercitii in care va trebui sa te exprimi in scris, vei lua notite, vei avea revelatii si vei vrea sa iti scrii trairile si temele.

Scopurile acestui workshop sunt sa descoperim impreuna ce te tine pe loc si sa te echipezi cu unelte care sa te ajute sa cresti, sa te determine la actiune si sa-ti vezi visurile transformate in realitate.

Cand? – 25 august

Unde? Suntuncopac Yoga Studio

Program: – 10:00- 14:00

Investitia ta: 50 Euro

Despre mine

Instructor YOGA atestat de catre Yoga Alliance, certificare in counselling, Chakra healing, Chrystal therapy, NLP Core skills, Hypnosis, Yoga sutras certification, Initiere Meditatie Sahaj Samadhi, TM Meditation. 💕

*Rezervarea locului se poate face doar prin achitarea sumei integrale, biletul este transmisibil, banii nu se returneaza

67228961_2447506832152321_8646489016251711488_n