Ayurveda & Yoga in Kerala, India // 2019

 

IMG_0354

Dragi calatori dornici de relaxare si cunoastere,

Stiu ca abia asteptaţi sa va purtam iar pe pamanturile rosii ale mamei India in talpile goale! Impreuna cu prietena mea Andreea, va invitam intr-un RETREAT MAGIC DE YOGA SI AYURVEDA IN INDIA – KERALA 2019. Suntem foarte incantate, ca in acest an, alaturi de practicile de yoga si meditatie, vom fi si studentii unui curs baza de ayurveda tinut de un Doctor ayurvedic foarte cunoscut din zona. Chiar daca esti incepator in Yoga , Meditatie si Ayurveda va fi o experienta magica pentru tine, si noi te vom ghida cu multa blandete.

TRAINING AYURVEDA INCLUS ! Avem o surpriza pentru participantii nostri! Am introdus un curs de initiere in ayurveda, predate de doctori experimentati din India, iar la final toti participatii vor primi diploma.
Acum 3 ani, in colaborare cu Andreea, creasem conceptul retreat-ului Barefoot in Bali – care a fost primul de acest fel in Romania. Pentru ca ne-am completat frumos si am creat amintiri de neuitat, in Bali, avand 7 editii de success, am hotarat sa ne ducem participantii si in India, astfel a luat nastere Barefoot in Kerala, care acum a ajuns la cea de-a doua ediţie.

Paradisul tropical al Indiei sau “Perla Indiei” , taramul palmierilor de cocos, tara aurului și tara lui Dumnezeu – toate acestea sunt doar cateva dintre denumirile care sunt atribuite statului Kerala, o destinație cu cea mai îmbătătoare frumusețe din Asia.

Pentru sederea noastra, am ales o vila cocheta si curata, cu piscina proprie, la 3 minute de plaja din Varkala si un minunat ashram in care putem sta la alegere 2-3 nopti sau chiar mai mult daca doriti sa va prelungiti sederea- International Sivananda Yoga Vedanta Centre. Programul va fi facut in asa fel incat diminetile , serile si ora de pranz, sa fie dedicate claselor si workshop-urilor, iar pe parcursul zilei intre ele vom avea timp pentru excursii, tratamente ayurvedice si plaja.

Spre sfarsitul retreat-ului (cea de-a 8-a noapte) vom merge mai spre nord, unde vom petrece o zi si o noapte traind experienta unei case pe apa: houseboaturile pe golfurile de rau, vestitele backwaters ale Keralei. Sunt niste peisaje mirifice pe care numai intr-un film le-ai vazut pana acum, cu vegetatii bogate si fauna tropicala.

 

IMG_0351 2

Ne vom incheia retreatul experimentand viata intr-un ashram, un loc magic cu foarte multa incarcatura pozitiva si vindecatoare. Vom petrece 2 sau 3 nopti acolo ( la alegere), iar doritorii isi pot prelungi retreatul cu mai multe nopti. Viata in ashram nu va fi nicidecum luxurianta dar cu siguranta curata, decenta si plina de daruri spirituale. Vom manca cu mana ( mancare Ayurvedica lacto-vegetariana), vom face munca voluntara , participarea la clasele de yoga este obligatorie, si ne vom trezi pentru meditatiile si ritualurile de la 5-6 dimineata. Ashramul International Sivananda Yoga Vedantaa fost fondat in 1957 de Swami Vishnudevananda in onoarea profesorului sau, GURU H.H. Sri Swami Sivananda Saraswati Maharaj, unul dintre cei mai influenti maestri spirituali ai secolului 20. Ashramul are un program foarte disciplinat de ritualuri Mantars Chanting, Yoga si Meditatie si alte ritualuri de purificare. Va fi o experienta unica pentru tine! Mai multe detalii despre ashram aici:http://sivananda.org.in/neyyardam/who-we-are/

Ca de obicei am combinat tot ce are mai atragator locul pe care il vizitam si acest retreat va fi un mix de tot ce inseamna Kerala autentica. Nu te astepta la un retreat militar, vom avea parte si de foarte multa distractie 🙂

*****************************************************************************
Când: 28 ianuarie- 8 februarie

10 zile cu program full- 07:00- 21:00

Preț: la cerere

Locuri disponibile: 25

*****************************************************************************

Facilități:

Transfer de la si catre aeroport – Thiruvananthapuram Airport, Kerala

Cazare in camere duble in vila privata

O zi si o noapte petrecute pe un houseboat

Experienta traiului intr-un ashram- 3 nopti

Doua mese pe zi + bauturi non-alcoolice in timpul meselor ; 3 mese pe zi +bauturi non alcoolice pentru zilele petrecute pe barca si in ashram

Clase de yoga/meditatii/terapii si zen coaching tinute de catre Crina si Andreea ( certificate de catre Yoga Alliance)

Workshop-uri si excursii ghidate

Transport local

 

Curs Ayurveda – Diploma la final

Activități:

Yoga: clase zilnice de yoga, exercitii de meditatie, de respiratii, yoga pe plaja, acro-yoga, clase de pictura si dans

Meditatii si Terapii OSHO

Terapii EFT tapping eliberare emotionala, Theta Healing, Silva, Chakras balancing, Facelift energetic

Vizite la temple

Timp destinat tratamentelor ayurvedice (la alegere)

Ceremonie hindu de binecuvantare

Canoe trip

Houseboat

Vizita intr-un sat tipic keralez

Workshop de Ayurveda

Workshop de cultura si filosofie hindu

Ceremonia focului Agni Hotra

Karma yoga

***In pretul pachetului nu sunt incluse: biletul de avion, (care va fi cam 500-650 euro ) si asigurarea medicală. Viza se ia online.

*** Conditii si termeni de plata  Avansul de 600 euro se achita prin transfer bancar sau cash la studio .Confirmarea locului se va face doar prin plata avansului. Daca anularea se face la mai mult de 30 de zile de la data sosirii- 50% din bani returnati, daca mai putin de 30 de zile, avansul nu poate fi returnat.

Pentru a afla mai multe detalii despre pretul pachetul si despre programul retreat-ului, va rog sa ne contactati printr-un mail sau mesaj pe pagina de facebook . Ne dorim sa va cunoastem personal inainte de a va inscrie in grup.

Namaste!

 

IMG_0355 IMG_0356IMG_1236 IMG_1237Screen Shot 2017-07-31 at 12.45.43 PM Screen Shot 2017-07-31 at 12.46.05 PM Screen Shot 2017-07-31 at 12.49.34 PM bb7b7e229d0c2622dfa72581a6ae2e43 Screen Shot 2017-08-09 at 12.14.53 PM Screen Shot 2017-08-09 at 12.17.52 PM DSC_0388 DSC_0339 DSC03705IMG_0353