Barefoot in Bali – Yoga Retreat Aprilie 2019

BAREFOOT IN BALI – YOGA RETREAT

42990415_508043086341303_4938713246480728064_n

Vrem să te invităm într-o călătorie altfel – în cea de-a 8-a ediţie Barefoot in Bali!

De ce Barefoot? Pentru că vreau înainte de a-ţi da sandalele jos să să simţi pământul acesta magic, să te descalţi de orice aşteptare, de planuri, de necazuri, de griji, de credinţe care nu îţi mai folosesc şi să te deschizi către o experienţă care îţi poate schimba viaţa.

De ce Bali? Îţi pot înşira milioane de motive, de la plajele virgine şi lanurile de orez pe care le vizităm, healerii care fac minuni în vieţile celor care cred, lecţiile despre simplitate şi recunoştinţă oferite de oamenii de aici, până la mirosul de fericire şi de relaxare ce se simte la orice pas. Da, Bali este magic pentru că nimeni care păşeşte aici şi ajunge în locurile „potrivite” pe acest taram mirific, vrajit cu praf de stele nu se mai întoarce acasă la fel.

În colaborare cu Andreea Pautov (Suntuncopac), am creat un retreat complex, primul de acest fel în România. Ne-am propus să facem ceva care să conteze cu adevărat, ceva care să ajute și să inspire oamenii sa-si regaseasca linistea interioara şi să fie în topul experienţelor dedicate sufletului. Si am reusit! Am pornit cu multa incredere si am dat tot ce am avut mai bun ca sa ne asiguram ca participantii vor trai experienta vietii lor. Acum suntem la a 8-a editie a acestui concept.

Am ales să petrecem 6 zile în mijlocul insulei, în centrul spiritual al Bali-ului, oraşelul din Eat Pray Love, Ubud. Ultimele 4 zile le petrecem la malul oceanul.

Zilele din Ubud au un program foarte intens, yoga în fiecare dimineaţa la 7.30 si activitati pana seara tarziu. Desigur, nimic nu e obligatoriu si puteti alege activitatile la care doriti sa participati. Restul zilelor au un program mai relaxant – clase de yoga si workshopuri dar si mai mult timp liber- pentru plaja, piscine, shopping.

Acest retreat presupune pe lângă numeroase excursii, mai ales cunoaşterea de aproape a vieţii, tradiţiilor şi mentalităţilor balinezilor. Participanţii retreat-urilor de pana acum au zis-o cel mai bine: este o experienţă completă! În cele 10 zile te adîâncesti în cultura balineză, experimentezi activităţi şi locuri la care nu ai fi avut acces în mod obişnuit. Vezi lucrurile dintr-un unghi care nu este disponibil turiştilor și dai înapoi comunității locale. În program sunt incluse şi vizite la ashram şi la un orfelinat. Până la urmă, cea mai adevarată fericire o simţi atunci când dai, nu?

Dacă alegi să vii singur în acest retreat (şi te încurajăm s-o faci), n-o sa fii singur niciodată. O să găseşti o părticică din tine în toţi ceilalţi participanţi. O sa fii inconjurat de multă dragoste şi îmbrăţisări.

43331232_1900836786892857_7178137747557711872_n

HAI CU NOI!

13-22 Aprilie 2019, 10 zile în Paradis ! Paradisul din tine!
Aşa că ce zici, eşti pregătit pentru călătoria vieţii tale? Care te va schimba, te va ajuta să fii mai recunoscător, te va oglindi?
Vreau să întelegi din start că aceasta este o excursie altfel. Nu este genul de călătorie pe care o faci cu agenţiile de turism. Vei merge în locuri autentice, vei cunoaşte tradiţiile balinezilor, vei manca cu ei la masă. Iar noi nu vom fi nişte ghizi plictisiti cu umbreluţa şi portavoce, care vă vor prezenta “la stânga şi la dreapta” obiectivele turistice! Nu, nu, nu!:)
Noi am pregatit un program personalizat până la ultimul detaliu, pentru o călătorie spirituală. Aşa că te rugăm să fii pregătit pentru schimbări majore în viaţa ta, în sufletul tău şi în credinţele tale.

Dacâ încă mai stai pe gânduri te invităm să citesti testimonialele noastre pe pagina de facebook sau aici: http://mybarefootjourney.com/blog/

Dacă SIMȚI că această vacanță e pentru tine, da-ne un e-mail!

Când: 13-22 Aprilie 2019

Preț: la cerere

Locuri disponibile: 26

Facilități:

Transfer de la si catre aeroport
Cazare în camere duble sau single (la cerere +extra cost) Vom fi cazaţi pentru 6 nopti într-o locaţie superbă luxurianta, de 5 **** , desprinsă din rai cu vedere la lanuri de orez, în mijlocul junglei din Ubud-oraşelul din Eat, Pray, Love, iar ultimele 3 nopti le vom petrece la plaja într-un resort de lux de unde poţi admira cele mai frumoase apusuri.
Două mese pe zi (mancare vegetariană, băuturi non-alcoolice)
Clase de yoga ţinute de către Crina şi Andreea ( certificate de Yoga Alliance)
Workshop-uri şi clase susținute de specialiști în domeniu
Ghid
Acces la o echipă dedicată: bucătar și staff-ul vilei (grădinari, menajere, ospătari, gardieni, şoferi)
Excursii și transport local
+4 zile petrecute într-un resort pe malul mării.

***In pretul pachetului nu sunt incluse: biletul de avion si asigurarea medicală

*** Conditii si termeni de plata. Avansul de 400 euro in LEI !!se achita prin transfer bancar in contul firmei Suntuncopac SRL ( astept datele ptr pentru factura).Confirmarea locului se va face doar prin plata avansului.
In caz ca te razgandesti si nu gasesti inlocuitor nu iti putem returna avansul.
Restul sumei se va plati direct in Bali la locatia unde suntem cazati, primind factura balineza. Avansul se pierde in caz ca te razgandesti si nu gasesti inlocuitor pentru tine!!!
 
Suntuncopac srl
CUI 36222083 J40/8510/2016
Address Eugeniu Carda 5-7 apt 6, room no 5
BanK ING Victoriei
Bank account RO82INGB0000999905991998 La descriere sa scrii te rog activitate de relaxare!
Pentru a afla mai multe detalii despre pretul pachetul si despre programul retreat-ului, va rog sa ne contactati printr-un mail sau mesaj pe pagina de facebook . Ne dorim sa va cunoastem personal inainte de a va inscrie in grup.

Exterior-04 MG_6161-e1516696176925 9 slide-grand-deluxw-02 deals-berawa