A fost cea mai frumoasă vacanţă pe care am avut-o vreodată

-Ce te-a făcut să alegi acest retreat?
Aveam nevoie de vacanţă şi îmi doream tare mult să ajung în Bali, în acelaşi timp eram într-o perioadă ciudată, abia mă despărţişem de iubitul meu care era foarte spiritual, era cu yoga şi cu genul acesta de activităţi, el a stat mult timp prin Tibet şi el mi-a recomand să vin pentru că mi-ar prinde foarte bine, iniţial mă gândeam la India dar nu am putut merge atunci aşa că am ales Bali.

– Cum ţi s-a părut?
Am sentimente mixte, pentru că aveam aşteptări să vin aici, să stau o săptămână şi să mă întorc alt om, să fiu super vindecată, evident că nu e chiar aşa şi este nevoie de un proces dar a fost cea mai frumoasă vacanţă pe care am avut-o vreodată.

– Ce ţi-ar plăcea să repeţi din această experienţă?
Snorkeling.

– Cum a fost să călătoreşti cu un grup de oameni noi?

Fain, foarte fain deşi eu sunt foarte singuratică de obicei, cred că toţi suntem aşa de fapt şi ne unim şi ne strângem când chiar vrem să fim unii cu ceilalţi.

– Cu ce pleci acasă?
Sunt şi eu foarte curioasă, pe lângă toate lucrurile acestea – mare şi ce am experimentat până acum, cred că vreau să ştiu de fapt înăuntrul meu cu ce plec acasă.

– Ce mesaj ai pentru cei care se gândesc să vină?
Pur şi simplu să o facă, să aibă încredere în ei, în Andreea şi Crina şi în grup, că o să fie ceva super tare, să îşi dea timp, să nu creadă că o să vină aici şi în două, trei zile o să plece alţi oameni, pentru că eu aşa aveam aşteptări şi nu a fost aşa, dar cred că totul în acest retreat are un sens şi este un proces foarte frumos şi intens pentru toată lumea.

– Dacă ar fi să alegi o singură experienţă care ţi-a plăcut cel mai mult, care ar fi aceea?
Vizita la preot.
– Ce le transmiţi fetelor, Crina şi Andreea?

Le mulţumesc şi vreau să încep şi eu yoga şi sunt sigură că acesta nu este ultimul retreat împreună.
– Voica

33729372_1807202456256291_6601061234382995456_n