Nu am ales eu retreatul, el m-a ales pe mine !

-Ce te-a făcut să alegi acest retreat?
Nu am ales eu retreatul, el m-a ales pe mine, am venit în ultima clipă în locul unei fete care a renunţat. Eu consider că am fost aleasă să fiu aici, nu am ales eu pentru că dacă alegeam eu era o chestie foarte organizată, planificată cu mult timp înainte, cred că a fost energia grupului, a celor care au venit şi m-au atras să vin şi eu aici. Retreatul m-a ales pe mine, nu eu pe el.

– Cum ţi s-a părut?
Frumos, magic, liniştitor. Ceilalţi participanţi au fost surprinzători. Chiar am întâlnit câteva bucăti de oameni cu care sigur o să pătrez legătura şi când ne întoacem acasă.

– Ce ţi-ar plăcea să repeţi din această experienţă?
Mi-au plăcut mult jocurile Crinei de grup, de comunicare şi tot ce am făcut de când am venit pe insulă, a fost totul aşa cum mi-am proiectat eu că îmi doresc o vacanţă.

– Cum a fost să călătoreşti cu un grup de oameni noi?
Eu nu am reticenţe pentru că sunt foarte sociabilă şi mă împrietenesc destul de repede cu lumea, dar am stat puţin pe gânduri „cu cine o să dorm în cameră” „cu cine o să mănânc” „dacă x-ulescu o să mă placă”, ştiam de fete care erau prietene şi au venit împreună, mă gîndeam că o să fiu singură dar a fost aşa o dragoste la prima vedere între mine şi sufletul meu pereche Mihaela, chiar din aeroport din Bucureşti şi am zis „Ea e!” şi ea a zis „Ea e!” şi de atunci am rămas împreună. E ca și mama mea.

– Cu ce pleci acasă?
Cu avionul şi cu un bagaj de 30 de kg plus : ))) Cu prieteni noi, mai liniştită, cu nişte planuri măreţe pe care le-am proiectat să le fac atunci când ajung acasă. Plec cu lucruri bune, nu ai cum să pleci cu ceva rău din Bali.

– Ce mesaj ai pentru cei care se gândesc să vină?
Să vină! Sigur nu o să le pară rău, o astfel de locaţie este magică. Praf de stele în ochişori.

– Dacă ar fi să alegi o singură experienţă care ţi-a plăcut cel mai mult, care ar fi aceea?
Mersul pe bicicletă pe insulă, părea că este pentru prima dată când mergeam cu bicicleta, aici pe insulă totul a fost altceva. Ubud este frumos şi activităţie de grup au fost foarte frumoase dar de când am ajuns aici pe insulă pare vacanţa pe care mi-o proiectasem eu cu mult timp în urmă.

– Ce le transmiţi fetelor, Crina şi Andreea sau celorlalţi participanţi?
Celorlalţi participanţi aş vrea să le transmit – Curaj! Pentru că din ce am văzut şi la mine şi la ceilalţi din grup, multora ne lipseşte curajul, curajul de a face lucrurile să fim noi fericiţi şi nu ceilalţi din jur. Iar fetelor că vreau un retreat in Miami!
– Iuliana ❤️

31131417_1792944787682058_939386388100172187_n