S-a intamplat exact cum se povesteste in carti!

Experienta cu My Barefoot Journey Kerala retreat a fost, probabil, una din cele mai frumoase si importante experiente din viata mea. S-a intamplat exact cum se povesteste in carti: m-a determinat sa ma vad dintr-o parte, sa dau jos toate zidurile ce ma inconjurau, sa ma scutur de toate prejudecatile, fricile, barierele, frustrarile si …sa ma redescopar.

Sa redescopar femeia din mine, care nu neaparat ca o pierdusem, dar care, in valtoarea si in grijile societatii consumeriste in care traim, se ascunsese undeva intr-o cameruta mica si astepta cuminte sa fie luata de mana si ascultata.

Mi-am redescoperit pasiunile. Uitasem cata placere imi aduce cantatul, iar in retreat, sufletul ma tot indemna sa cant. Si am facut-o. Exact cum o faceam cand eram copila – indraznet, cu drag si zambind.

Am aflat ca imi place sa ma joc cu oceanul si cat e de placut sa il ”cuceresc” unduind pe valuri, fara a fi data jos la nisip. Iar acum, dupa ce am revenit acasa, continui sa imi ascult sufletul si sa nu uit despre ceea ce ma face fericita, caci asta a fost lectia mea din retreat.

Guess what, cu ce am inceput? Caut profesor pentru lectii de canto si… imi acord timp ca sa meditez asupra vietii, astfel incat sa nu las zilele sa treaca pe langa mine fara ca eu sa ma bucur de ele.

-Viorica

IMG_1237