charms_logo

 

My Journey Charms – from Bali to you!

Bijuterii din argint, inspirate de călătorii, create în Bali!

My Journey Charms reprezintă o colecție de bijuterii executate cu multă dragoste și grijă. Talismane, amulete, juju – le poți zice cum vrei, cert este că acestea te protejează și te îndeamnă să fii mai atentă la ce îți spune intuiția.

Călătoriile, în toate sensurile acestui cuvânt, au servit drept sursă de inspirație pentru această linie de bijuterii. Scopul acestor piese delicate, executate de mână este să ne aducă aminte de faptul că una dintre cele mai importante și transformaționale experiențe este călătoria către sine, spre esența propriei persoane. Colecția My Journey Charms funcționează ca un memento al unui adevăr atât de simplu, dar plin de forță: dacă îți implici inima și mintea, orice este posibil!

Fiecare talisman reprezintă o dorință și pentru că este dificil să ne limităm la o singură dorință, bijuteriile My Journey Charms pot fi combinate și purtate împreună. Le poți purta pentru a atrage energie pozitivă sau pentru a-ți oferi impulsul necesar pentru ca dorințele tale să devină realitate.

Talismanele au personalități diferite, asemeni mesajelor transmise, dar piesele de bijuterie reușesc să se completeze și să creeze o simbioză, pentru a-ți oferi ghidare și de ce nu, chiar un sfat, atunci când îți construiești propria călătorie.

Pornește într-o nouă aventură și marchează acest început cu o bijuterie My Journey Charms!

My Journey Charms – din Bali, pentru tine!

Shop online:
-Etsy shop: https://goo.gl/oKpV7R
-Instagram feed @myjourneycharms
-In Chisinau, Moldova, la magazinul Promesse by Sanda

IMG_3026 poza_13