My Barefoot Journey –  life changing retreats!

  Gândită ca o comunitate de călătorii și lifestyle, My Barefoot Journey este, în cele din urmă, despre propria călătorie interioară. Retreat, călătorie spirituală, vacanță – îi poți da ce nume vrei, dar este mai mult de atât. My Barefoot Journey este pentru cei care nu cred în vacanțe la indigo și nici în fuga după ștampile în pașaport sau bifarea unor atracții turistice.

Fiecare dintre retreat-urile concepute de către noi dispune de un program destul de încărcat, dar ține de tine la care dintre activități vrei să participi și noi, echipa My Barefoot Journey, vom alege cele mai exotice destinații și îți vom oferi experiențe de neuitat.

 

Scopul nostru: ne dorim să pleci un pic mai fericit, mai liniștit și mai împăcat cu tine insuti. Credem că schimbarea lumii poate porni chiar de la o singură persoană, așadar ne propunem ca My Barefoot Journey să influențeze oameni, pentru ca împreună să construim o lume mai bună.

 

Cui i se adresează retreat-urile My Barefoot Journey?

  • Un retreat este ocazia perfectă pentru a întoarce privirea în interior, către propria persoană. Astfel, dacă simți că nu te simți conectată cu lumea înconjurătoare, dar în primul rând, cu propria ființă, My Barefoot Journey este pentru tine.
  • Dacă simți că ai acumulat frustrări și s-au creat anumite blocaje pe care nu le poți depăși, My Barefoot Journey ți se adresează ție.

 

Dacă ai nevoie de o schimbare, de o nouă direcție sau, pur și simplu, de o pauză în care să fii doar tu cu tine, My Barefoot Journey te poate ajuta.

Aventura

Calatorim, experimentam, simtim, cautam, dar in cele din urma este vorba despre incercarea de a gasi semnificatie si sens in viata de zi cu zi si despre aducerea impreuna a oamenilor printr-o serie de experiente care schimba vieti.

(mai mult…)

Arta

Despre Bali se spune ca este locul unde s-a nascut arta si contrar preconceptiilor, balinezii nu isi ocupa tot timpul meditand sau practicand yoga, ci mai degraba, acestia aleg sa se exprime prin arta. Pentru ei, arta este forma suprema de meditatie. Asadar, iti extindem o invitatie speciala pentru a cunoaste si o alta fateta a insulei Bali si pentru a descoperi si dezvolta propria latura creativa. (mai mult…)

Yoga

De ce am ales retreat-urile in defavoarea vacantelor in grup? Pentru ca intr-un retreat vii ca sa te deconectezi. Unul dintre scopurile My Barefoot Journey este ca tu sa te increzi in noi. Fiecare calatorie te va ajuta sa faci inca un pas catre tine. Este un bun prilej sa lasi in urma tot ce te supara si sa privesti in interiorul tau.

(mai mult…)

Organizeaza-ti Retreat-ul