Bali Transformational Retreat- octombrie 2019

CRINA(April22,2019)-110

Retreat transformational in Bali
Zeita minunata! 
Am ajuns la cea de-a 9 – a editie a Magicului Retreat din Bali. 
Am fost printre primele care au adus retreaturile din Bali in Romania si la fiecare editie am descoperit si mai mult ce putem aduce nou pentru tine, ca experienta ta sa fie completa si capabila sa iti transforme viata. Nu o spunem noi, ci cei peste 350 de participanti din ultimii 3 ani.
Te invitam sa te alaturi acestei experiente exclusiviste si transformatoare dedicata cunoasterii, dezvoltarii personale, vindecarii si eliberarii.
Bali Retreat este gandit in mod principal sa determine acceptarea si  transformarea ta in varianta ta cea mai buna. Zece zile dedicate sufletului, mintii si trupului tau, este “once in a lifetime experience” ce va sadi semintele persoanei ce ai visat toata viata sa fii. Vei pleca mai puternica, mai curajoasa, mai motivata, plina de inspiratie, mai creativa, mai pozitiva si mai ales cu o perspectiva noua asupra vietii.
Incantata deja? 
CRINA(April22,2019)-80
Mai avem multe vesti bune pentru tine!!!
Vei petrece 10 zile in hoteluri de 5 stele si vei experimenta in fiecare zi: 
* Workshop-uri de dezvoltare personala si spirituala –  Subiecte: Iubire de sine, incredere, intelegerea emotiilor, vindecarea relatiei cu parintii, convingeri limitative, procesul iertarii, abundenta, feminitate, eliberare emotionala si altele. Aceste workshop-uri au la baza studii in terapii de eliberare emotionala, heart coaching, tapping EFT, transe de relaxare metoda Silva,  psihologie, NLP, counselling, theta healing, etc.
* Introducere in diverse tehnici de meditatie– zilnic vei practica diferite metode si tehnici de meditatie- meditatie silent, activa, dinamica, ghidata, diferite meditatii OSHO. La sfarsitul retreat-ului vei fi pregatita sa iei cu tine acasa o practica bine stabilita. (Crina este initiata in meditatia Sahaj Samadhi si meditatie transcendentala, iar Andreea e facilitator certificat de meditatii si terapii Osho, transe de relaxare Silva si metoda Ho’oponopono.)
* Clase de yoga zilnice – nu conteaza daca esti incepator. Crina si Andreea sunt profesori certificati de Yoga Alliance si te vor initia in diferite tipuri de yoga – clase de hatha, ashtanga, Iyengar, vinyasa, yin yoga si kundalini.
* Group coaching – cel mai mult invatam impreuna si una de la cealalta. In retreat-urile MBJ sedintele de grup coaching sunt cel mai puternic instrument pentru dezvoltarea personala.
* Ceremonii speciale de curatare si deblocare – agni hotra, temple stravechi, water cleansing – unul din cele mai puternice procese de eliberare.
* Vizite – orezarii, cascade, ashram, sat balinez, temple.
Si mai ales… vei avea parte de aceasta experienta completa alaturi de un grup cu inimile deschise sa te primeasca si sa iti ofere multa iubire. In toate grupurile s-au format prietenii pe viata, asa ca nu ezita sa vii chiar si singura.
Bali Retreat nu este doar o incursiune dedicata spiritualitatii, claselor de yoga, meditatie si dezvoltare personala, nu este nici o vacanta relaxanta, unde vei face masaje, te vei bronza si vei vizita locuri turistice toata ziua (poate sa contina si aceste elemente).  In primul rand, acest Retreat este o calatorie catre sufletul tau. O noua cale catre tine, unde te vei cunoaste si mai bine, vei evolua si te vei transforma, in timp ce te vei relaxa, vei rade, iti vei face prieteni, vei cunoaste viziuni noi, iti vei gasi linistea, vei redescoperi ce te face fericita, ce isi doreste inima ta si mai ales, vei descoperi darurile pe care le porti dupa tine, dar de care nu profiti la adevaratul lor potential.
Este un cadou pe care il oferi persoanei cea mai importanta de pe pamant – TU.  Acest Retreat este despre tine, pentru tine si construit pentru transformarea ta.
 
Si ti-am mai spus ca in fiecare retreat, si noi si participantii, am contribuit la construirea unui after-school pentru copiii balinezi? O sa ai ocazia sa ii cunosti si tu pe copii si chiar sa participi la schimbarea viitorului lor.
De ce Bali? 
Putem sa iti spunem milioane de motive – de la plajele virgine, lanurile de orez, healerii care fac minuni in viata celor care cred, lectiile de simplitate si recunostinta oferite de oamenii de aici, pana la mirosul de fericire si bete parfumate care se simt la orice pas.
Insa noi am ales acest loc pentru energia sa. Bali este World Purification Center si este pe lista locurilor cu cea mai inalta vibratie energetica din toata lumea.
Bali este magic pentru ca nimeni care paseste aici si ajunge in locurile “potrivite” pe acest taram mirific, vrajit cu praf de stele nu se mai intoarce acasa la fel. Iar noi am gandit Retreatul ca tu sa nu ratezi aceste locuri.
Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, hai cu noi si vei simti toate acestea pe propria piele!
Esti pregatita pentru Transformational Retreat in Bali?  
CRINA(April22,2019)-56
Coordonatori:
Andreea  Copacu’
Instructor YOGA atestat de catre Yoga Alliance, speaker motivational, consilier in dezvoltare personala,  certificated conscious heart / meditation, Coach, terapeut EFT eliberare emotionala, Terapeut Matrix Reimprinting, Terapeut Theta Healing, Terapeut medicina cu ingeri, Face Reader & Angel Cards reader, facilitator  Meditatii Active OSHO ( certificata OSHO Grecia), facilitator transe de relaxare Metoda Silva.
CRINA(April22,2019)-94
Crina 
Instructor YOGA atestat de catre Yoga Alliance, certificare in counselling, Chakra healing, Chrystal therapy, NLP Core skills, Hypnosis, Yoga sutras certification, Initiere Meditatie Sahaj Samadhi, TM Meditation. 💕
CRINA(April22,2019)-104
Cand: 3-12 octombrie 2019
Pret: 1480 euro, suma integrala se achita in doua transe – la inscriere se achita avansul de 400 euro
 
Facilitati:
– Transfer de la si catre aeroport
– Cazare în camere duble
Vom fi cazati pentru 6 nopti într-o locatie superba luxurianta, de 5 **** ,  in mijlocul junglei din Ubud-oraşelul din Eat, Pray, Love, iar ultimele 3 nopti le vom petrece la plaja într-un resort de lux pe malul marii de unde poti admira cele mai frumoase apusuri.
– Doua mese pe zi (mancare vegetariana, bauturi non-alcoolice)
– Excursii si transport local
CRINA(April22,2019)-91
Ce nu include pretul retreatului:
-Biletul de avion – fiecare participant este responsabil de achizitionarea biletului de avion. De obicei, viitorii participanti isi cumpara acelasi bilet de avion ca sa calatoreasca impreuna.
-Asigurare medicala
-Activitati optionale care nu sunt mentionate in programul retreatului
-Tips-uri
*** Conditii si termeni de plata. Avansul de 400 euro in LEI se achita prin transfer bancar in contul firmei Suntuncopac SRL ( asteptam datele pentru pentru factura). Confirmarea locului se va face doar prin plata avansului.
 
Suntuncopac srl
 
CUI 36222083 J40/8510/2016
Address Eugeniu Carda 5-7 apt 6, room no 5
BanK ING Victoriei
Bank account RO82INGB0000999905991998 La descriere sa scrii te rog activitate de relaxare!
 
Restul sumei se va plati direct in Bali, primind de asemenea factura. Avansul se pierde in caz ca te razgandesti si nu-ti gasesti inlocuitor.
 
Acest retreat este realizat in parteneriat cu compania de turism balineza – NOMOR INDUK BERUSAHA (NIB) 8120119081787 – MY BAREFOOT JOURNEY (M.B.J) PMDN
Pentru a afla mai multe detalii, va rog sa ne contactati printr-un mail sau mesaj pe pagina de facebook/instagram.

sdr