Barefoot in Kerala (Yoga & Ayurveda retreat)

 

Cum era si de asteptat, India este una dintre destinatiile preferate pentru retreat-urile My Barefoot Journey.

 

Screen Shot 2017-07-31 at 12.45.43 PM

 

Acum 2 ani, in colaborare cu Andreea Pautov Ionita, creasem conceptul retreat-ului Barefoot in Bali- care a fost primul de acest fel in Romania. Pentru ca ne-am completat frumos si am creat amintiri de neuitat, in Bali, am hotarat sa ne ducem participantii si in India, astfel a luat nastere Barefoot in Kerala.

Paradisul tropical al Indiei, taramul palmierilor de cocos, tara aurului și tara lui Dumnezeu – toate acestea sunt doar cateva dintre denumirile care sunt atribuite statului Kerala, o destinație cu cea mai îmbătătoare frumusețe din Asia. Puteti citi mai multe despre Kerala AICI.

Pentru sederea noastra, am ales o vila cocheta si curata, cu piscina proprie, la 3 minute de plaja din Varkala. Programul va fi facut in asa fel incat diminetile si serile sa fie dedicate claselor si workshop-urilor, iar pe parcursul zilei vom avea timp pentru excursii, tratamente ayurvedice si plaja.

Spre sfarsitul retreat-ului vom merge mai spre nord, unde vom petrece o zi si o noapte traind experienta unei case pe apa: houseboat pe golfurile de rau, vestitele backwaters a Keralei.

Ne vom incheea retreatul experimentand viata intr-un ashram. Vom petrece o zi si o noapte acolo, iar doritorii isi pot prelungi retreatul cu mai multe nopti. Viata in ashram nu va fi nicidecum luxoasa. Vom dormi pe saltele, vom manca cu mana, vom face munca voluntara si ne vom trezi pentru meditatiile de la 5 dimineata.

 

 

Acest retreat va fi un mix de tot ce inseamna Kerala autentica. Nu te astepta la un retreat militar, vom avea parte si de foarte multa distractie 🙂

 

Când: februarie 2019

10 zile cu program full- 07:00- 21:00

Preț: la cerere

Locuri disponibile: 25

 

Facilități:

Transfer de la si catre aeroport – Thiruvananthapuram Airport, Kerala

Cazare in camere duble in vila privata

Doua mese pe zi + bauturi non-alcoolice

Clase de yoga tinute de catre Crina si Andreea ( certificate de catre Yoga Alliance)

Workshop-uri si excursii ghidate

Transport local

O zi si o noapte petrecute pe un houseboat

Experienta traiului intr-un ashram

 

Activități:

Yoga: clase zilnice de yoga, exercitii de meditatie, de respiratii, yoga pe plaja, acro-yoga, clase de pictura si dans

Vizite la temple

Timp destinat tratamentelor ayurvedice (la alegere)

Ceremonie hindu de binecuvantare

Canoe trip

Houseboat

Vizita intr-un sat tipic keralez

Cooking class

Workshop de Ayurveda

Workshop de cultura si filosofie hindu

Ceremonia focului Agni Hotra

Arte martiale – Kalari Payattu ( specifice zonei Kerala)

Karma yoga

 

***In pretul pachetului nu sunt incluse: biletul de avion, (care va fi cam 500-650 euro ) si asigurarea medicală. Viza se ia online.

*** Conditii si termeni de plata. Avansul de 600 euro se achita prin transfer bancar .Confirmarea locului se va face doar prin plata avansului. Daca anularea se face la mai mult de 30 de zile de la data sosirii- 50% din bani returnati, daca mai putin de 30 de zile, avansul nu poate fi returnat.

Pentru a afla mai multe detalii despre pretul pachetul si despre programul retreat-ului, va rog sa ne contactati printr-un mail sau mesaj pe pagina de facebook . Ne dorim sa va cunoastem personal inainte de a va inscrie in grup.

Screen Shot 2017-07-31 at 12.49.34 PM